h1

La pell del llavi en el ciclo Obert-Funciona

14 abril 2008

LA PELL DEL LLAVI OFEREIX UNA XERRADA AL CENTRE D’ART CAL MASSÓ DINS EL CICLE OBERT-FUNCIONA.

El cicle OBERT- FUNCIONA, pensat com una exposició de diferents open network o plataformes de soroll i moviment, presenta aquest dimecres 16 d’abril a les 19’30 h el treball fet per la plataforma de joves creadors de Tarragona.

Cal Massó està acollint aquests dies tot un seguit de conferències i actuacions articulades per la filosofia del rizoma[1] i les organitzacions horitzontals expansives a càrrec de 4 plataformes basades en el treball col·laboratiu coordinat des d’Internet, i diferents ponents i col·laboradors gràcies als quals s’habilita un espai per a l’intercanvi de pulsions, mètodes de treball, pensaments…i altres fluxos en moviment.

La Pell del Llavi (www.lapelldelllavi.org) és una plataforma d’acció poètica[1], formada per joves creadors que busquen la complicitat i la participació de l’espectador per donar a conèixer les lletres, l’art i la cultura d’una manera diferent, tridimensional i a l’abast de tota la ciutadania.

La Pell del Llavi és un projecte nascut el 2004 des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona i coordinat per una empresa de gestió cultural del territori, katalitza.com, la qual cosa en garanteix la seva independència, qualitat i un interès primordial per la cultura de base i els joves creadors. Aquesta gestió sociocultural va merèixer el Premi Ateneus 2007 i ha afavorit que el projecte municipal esdevingui una plataforma viva i estable que incideix a la quotidianitat de Tarragona mitjançant l’art acció i la literatura.

La Pell del Llavi dóna sortida a les col·laboracions d’artistes joves de les nostres comarques i de creadors inèdits d’arreu i es basa en els principis de la llibertat, de la rebel·lia, de la crítica i de la bellesa i cerca la intromissió poètica en la vida de les ciutats i de la gent; el desvetllament de la curiositat davant de l’impacte de l’art i, per tant, la participació directa del públic.

Us recordem que la resta de xerrades són els dimecres d’abril a les 19’30 h al Centre d’Art Cal Massó, c. Pròsper de Bofarull, 7 de Reus (Tel. 977010664).

Més informació:

Òscar Hidalgo, coordinador del Cicle OBERT- FUNCIONA, Plataformes de soroll i moviment: www.obertfunciona.es

Txus Garcia, coordinadora de La Pell del Llavi i responsable de katalitza.com (gestió sociocultural): www.katalitza.com

[1] rizoma: tipus de tija horitzontal, subterrània i ramificada…

[1] Podeu veure la definició a : es.wikipedia.org/wiki/Acción_poética

Anuncios

2 comentarios

  1. Ieps, companya!

    gracias por la difusión desde tu blog, que voy leyendo con sumo gusto desde Bloglines…

    Abrazotes!


  2. De res, maca!
    :)Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: